Iets te vieren? 

Je evenement is bij De Hezebrink in goede handen. Of je nu iets organiseert voor je werk, verjaardag, jubileum of gewoon een feestje voor de gezelligheid. Bij De Hezebrink helpen wij mee aan die onvergetelijke bruiloft, die netwerkborrel of een verjaardag- of jubileumfeest. Onze zalen kunnen naar wens worden afgestemd en sfeervol gedecoreerd.

Bowling 

Bowlen blijft razend populair. Het wordt vooral gezellig als je een partijtje bowlen kunt combineren met een arrangement. De Hezebrink heeft veel te bieden op dit gebied. Bekijk onze arrangementen maar bedenk dat dit slecht voorbeelden zijn. Heel veel is mogelijk. 


Schietbaan

Altijd al eens willen schieten? Dan ligt hier je kans! Het is bij ons uniek dat je naast bowlen ook kunt schieten. De schietkelder ligt pal naast de bowling en biedt daardoor een uitgelezen kans om beide te combineren. Eventueel samen met een BBQ/buffet. 

Onze zalen 

Iedere gelegenheid vraagt om een passende, daarvoor geschikte accommodatie. De nieuwe Hezebrink beschikt over een aantal modern ingerichte ruimtes die sterk variëren in grootte en sfeer. Een feest voor de familie of een borrel met de collega’s vindt plaats in een heel andere setting dan een representatieve netwerkborrel of een bijeenkomst voor een productintroductie.

Voor bedrijven

Wij bieden ruimte voor kleine tot zeer grote groepen. De opstelling en indeling van de zaal richten wij naar wens in. Juist op zoek naar een teambuilding dag? Maak gebruik van onze sportzaal en sluit af met een lunch of diner. Vertel ons je wensen en wij zorgen ervoor dat er luxe verse broodjes en sappen geserveerd worden op het gewenste tijdstip. 

horeca

De Hezebrink heeft een mooie huiskamer waar je terecht kunt voor een lekker drankje aan de bar, maar is ook een mooie ruimte om verjaardagen of kleine bijeenkomsten te houden. Door het knusse karakter krijg je direct een huiskamer gevoel. 

Verenigingen 

Emst kenmerkt zich door een rijk sociaal leven. Op de volgende pagina’s vind je veel informatie over de verenigingen die actief zijn binnen De Hezebrink

Maatwerk? Neem contact met ons op.