Voor bedrijven

Teambuilding en bedrijfsfeesten

Image

Teambuilding en bedrijfsfeesten

Met het personeel en/of klanten een leuke gelegenheid vieren? Ook dit kan bij ons! Met een eigen bar, speciale ruimte voor de DJ en een goede audio-installatie, heeft de Hezebrink voor elke organisatie wel iets te bieden.

Het gebruik van de huiskamer voor ontvangst, catering en finale is uitstekend te combineren met diverse activiteiten in de bowling/schietkelder. Maar denk ook aan sportactiviteiten in de sportzaal en brainteasers in de Proatkamer.

In samenspraak kunnen we een volledig programma samenstellen dat de gasten zeker zullen waarderen. Andere wensen en ideeën zijn uiteraard ook bespreekbaar.

Een geschikte plek voor elk event

Iedere gelegenheid vraagt om een passende, daarvoor geschikte accommodatie. De nieuwe Hezebrink beschikt over een aantal modern ingerichte ruimtes die sterk variëren in grootte en sfeer. Een feest voor de familie of een borrel met de collega’s vindt plaats in een heel andere setting dan een representatieve netwerkborrel of een bijeenkomst voor een productintroductie. Wij slagen er steeds weer in om onze zalen af te stemmen op de wensen van de klant, particulier of ondernemer. Een belangrijke sleutel van ons succes ligt in de passende catering. Alles moet kloppen. Verrukkelijke hapjes, heerlijke buffetten, vergezeld van de beste wijnen. Op de plattegrond hiernaast zie je in één oogopslag over welke ruimtes we beschikken en waarvoor deze prima geschikt zijn. 

Vul onderstaand forumlier in en
wij nemen spoedig contact met u op.
Image

Diverse zalen

Image
Schaveren
Image
Loobrink
Image
Westendorp
Image
Huiskamer

Informatie

0578 722 888
reserveringenhezebrink@gmail.com
Dominee van Rhijnstraat 69, 8166 AL Emst

Openigingstijden

Maandag t/m zondag tijdens de verenigingsactiviteiten en op afspraak.

Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Laatste nieuws

De Hezebrink organiseert op zaterdag 4 november

In de zomerperiode is de Hezebrink op afspraak geopend