Alle evenementen naar wens ingericht

Bij De Hezebrink helpen wij mee aan die onvergetelijke bruiloft, die representatieve netwerkborrel of het fantastisch verjaardag- of jubileumfeest. Onze zalen kunnen naar wensen worden afgestemd en sfeervol worden gedecoreerd. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de catering klopt. Luxe hapjes, heerlijke buffetten en goede wijn.

Maak gerust een afspraak en neem de wensen voor je evenement mee. Met onze kennis en ervaring helpen we graag de dag tot een onvergetelijke ervaring te maken.

ZAALVERHUUR

De Hezebrink kent een mooie variatie in zalen die als basis kunnen dienen voor elk feestje, etentje of bijeenkomst. Ben je op zoek naar de ideale locatie voor een bruiloft of een ander evenement, neem dan even contact op. Wij denken graag met je mee! 

KINDERFEESTJE

Voor kinderen tot 10 jaar organiseren wij een prachtig verjaardagsfeest. Anderhalf uur lang bowlen met, als je dat wilt, speciale kinder-bowlingballen en met bumpers in de goot. Ons online muzieksysteem zorgt voor favoriete liedjes voor iedereen!

BOWLEN

Bowlen blijft razend populair. Het wordt vooral gezellig als je een partijtje bowlen kunt combineren met een arrangement. De Hezebrink heeft veel te bieden op dit gebied. 

SCHIET-CLINIC

Altijd al eens willen schieten? Dan ligt hier uw kans! Het is bij ons uniek dat je naast bowlen ook kunt schieten. De schietkelder ligt pal naast de bowling en biedt daardoor een uitgelezen kans om beide te combineren. Eventueel samen met een BBQ/buffet.dui.

Image

Informatie

0578 722 888
reserveringenhezebrink@gmail.com
Dominee van Rhijnstraat 69, 8166 AL Emst

Openigingstijden

Maandag t/m zondag tijdens de verenigingsactiviteiten en op afspraak.

Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Laatste nieuws

De Hezebrink organiseert op zaterdag 4 november

In de zomerperiode is de Hezebrink op afspraak geopend