Image

Bowlen

In de kelderruimte van de Hezebrink is een bowlingruimte ingericht met twee banen.
De ruimte heeft een originele duikboot-look, waarbij de banen als het ware in de lengte van de duikboot zijn gelegd.
In deze ruimte kunt u gezellig zitten en genieten van een drankje en, afhankelijk van het gegeven of Smaakvol of de vrijwilligers van de Hezebrink dit organiseren, eten van een buffet of barbecue dan wel gefrituurde snacks of een borrelgarnituur.
Het is ook mogelijk dat er een combinatie van bowlen en schieten in de kelderruimte wordt georganiseerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de schietbanen en de vrijwilligers van schietvereniging Prinses Juliana.
Deze combinatie vindt in de meeste gevallen plaats als het evenement wordt georganiseerd door Smaakvol. Zij leggen contact met de schietvereniging en in overleg met hun wordt bepaald of de combinatie bowlen en schieten op de gewenste datum mogelijk is.
Een enkele bowlingbaan huren kost € 20 per uur.
Als Smaakvol de bowling organiseert dan bepalen zij de prijs voor het eten bij het bowlen.
Als de vrijwilligers van de Hezebrink de bowling begeleiden dan geldt de algemene prijslijst voor de drankjes en snacks voor de Hezebrink (zie pagina Horeca).
Voor vragen over de bowling kunt u contact opnemen met de Hezebrink.

Informatie

0578 722 888
bestuurdehezebrink@live.nl
Dominee van Rhijnstraat 69, 8166 AL Emst

Openigingstijden

Maandag t/m zondag tijdens de verenigingsactiviteiten en op afspraak.

Calendar

Nieuws

Contactformulier invullen werkte enkele weken niet

Het invullen van een contactformulier op de website van de Hezebrink heeft een aantal weken niet goed gefunctioneerd. Je kon een formulier invullen en verzenden en kreeg dan de melding dat het formulier was verzonden, maar dat bleek in de praktijk niet het geval. Er zijn enkele weken lang geen contactformulieren verzonden naar de inbox van de Hezebrink. 
Als u in de afgelopen weken een contactformulier heeft ingevuld en geen enkele reactie heeft ontvangen dan bieden wij u daarvoor onze excuses aan. U kunt ons alsnog bellen of mailen via het telefoonnummer en e-mailadres dat op de website staat vermeld. Ook kunt u nu ook weer een contactformulier indienen en die zal dan weer in onze Postvak-in terechtkomen en opgepakt worden door het bestuur.

10 juli: Nederland - Engeland op de tv in de huiskamer

De kwartfinale is overleefd: Nederland staat in de halve finale van het EK in Duitsland. In Dortmund is Engeland de volgende tegenstander van Oranje.
Kom gezellig kijken in de huiskamer van de Hezebrink naar deze spannende wedstrijd en laten we hopen dat Oranje het tot de finale schopt!
Aanvang: 20.00 uur. Einde: na afloop van de uitzending.

zaterdag 6 juli: Nederland - Turkije op het tv-scherm in de huiskamer

Nu Nederland in de achtste finales Roemenië overtuigend heeft verslagen is Turkije de volgende tegenstander van Oranje. Deze kwartfinale wordt gespeeld in Berlijn en het Nederlands elftal zal het niet gemakkelijk krijgen om het Turkse elftal met zijn fanatieke aanhang te verslaan. Wees getuige van deze spannende wedstrijd in de gezellige huiskamer van de Hezebrink waar de wedstrijd wordt getoond op het grote tv-scherm met de speakers in de zaal voor een goed geluid bij de uitzending.

Zaal open om 20 uur en afhankelijk van de duur van de wedstrijd (al dan niet met verlenging en strafschoppen) zo rond 23.30 einde.