Over De Hezebrink

De Hezebrink biedt uitstekende mogelijkheden om er een feestje, bowlingpartijtje, al dan niet in combinatie met een schiet-clinic, barbecue en dergelijke te houden.

Voor feestjes op de vrijdagavond en in de weekenden waarbij eten (anders dan een eenvoudige borrelgarnituur etc.) gewenst is komt Smaakvol van Dennis en Wanda Dijkhof in beeld.

Wij zijn met Smaakvol uw nieuwe cateraar voor De Hezebrink.

Deze prachtige locatie biedt, zoals uw wellicht al weet, mogelijkheden voor zowel kleinschalige als grote feesten. Voor de culinaire invulling hiervan kunt u bij ons terecht.

Met ruim 25 jaar keuken- en horecaervaring, die bij diverse bedrijven in de regio en landelijk is opgedaan, heeft Dennis de expertise om uw feest of partij geheel op maat en naar uw wensen te verzorgen. Dit kan variëren van hapjes tot buffetten of diners.

Al 13 jaar werken wij voor onszelf met ons bedrijf Smaakvol. En hebben wij in de regio en landelijk een goede naam opgebouwd.

Samen met ons team zijn wij u graag van dienst, om op reservering op vrijdag/zaterdag/zondag, voor u en uw gasten de catering te verzorgen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.smaakvol-vaassen.nl of kunt u mailen naar info@smaakvol-vaassen.nl.

Voor bowlingpartijtjes met drankjes en frituursnacks heeft de Hezebrink vrijwilligers, die bereid zijn een leuk bowlingfeestje voor u mogelijk te maken. De Hezebrink heeft een twee bowlingbanen in een bijzonder vormgegeven onderzeebootkelder. Op dit moment (eind maart 2024) is nog niet geheel duidelijk op welke dagen bowlingpartijen mogelijk zijn, maar u kunt daarnaar informeren via het e-mailadres en de telefoon van de Hezebrink (zie Contact).

Meer informatie nodig?
Neem contact met ons op!

Informatie

0578 722 888
bestuurdehezebrink@live.nl
Dominee van Rhijnstraat 69, 8166 AL Emst

Openigingstijden

Maandag t/m zondag tijdens de verenigingsactiviteiten en op afspraak.

Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Nieuws

Indisch buffet op 1e pinksterdag

Nieuwe partner

De Hezebrink heeft een nieuwe partner

Wijziging

Op 1 februari 2024 is horeca-exploitant Raoul Veira gestopt