Het dorpshuis

De Hezebrink is het dorpshuis van Emst. Het gebouw is in 1972 gerealiseerd en rond 2020 geheel gerenoveerd en uitgebreid en is nu een modern, goed uitgerust gebouw in het hart van Emst, geschikt voor allerlei activiteiten.
Het biedt alle faciliteiten voor alle mensen uit het dorp, maar ook voor anderen in de gemeente en daarbuiten om bijvoorbeeld vergaderingen te organiseren, te oefenen met het muziekkorps, te zingen bij een van de koren, maar ook om sport te beoefenen in de ruime sportzaal.
Er zijn tal van verenigingen die hun activiteiten hebben onder het dak van de Hezebrink.
Ook is de Hezebrink de plek voor activiteiten die onder de noemer van KoppelSwoe worden georganiseerd. Zo komen er veel mensen (veelal senioren) binnen die één keer in de week komen voor: koffie drinken, netbal, koersbal en kaarten.
Eén keer per maand is er gezamenlijk eten en één keer in de twee weken is er handwerken.

Andere belangrijke onderdelen van de activiteiten van KoppelSwoe zijn het Jeugdhonk en Peuterspeelzaal ‘t Muizenholletje.
Kortom, een keur van mogelijkheden binnen de zalen die de Hezebrink ter beschikking heeft voor de vaste gebruikers van de Hezebrink, maar ook voor incidentele huurders.

In het dorpshuis is het horecagedeelte een belangrijk element, omdat bij de activiteiten een drankje en hapje een aantrekkelijke aanvulling vormen.

Voor informatie over de horeca in de Hezebrink, inclusief de mogelijkheden om buiten de huur van de zalen een partijtje, bowlingfeestje of iets dergelijks te organiseren zie de pagina Horeca.

Voor het huren van een of meerdere zalen die niet uitsluitend onder het horeca-gedeelte van de Hezebrink vallen kan contact worden opgenomen via e-mail.
Om praktische redenen is ervoor gekozen om de verstrekking van informatie over en de reservering van álle zalen in de Hezebrink te laten doen door de horeca-exploitant van de Hezebrink, Francesco’s Horeca, via
reserveringenhezebrink@gmail.com
Informatie over de wijze waarop de vereniging de Hezebrink is georganiseerd is te vinden op de pagina Bestuur.

Voor zaken betreffende de Hezebrink die geen relatie hebben met de huur van zalen kan het bestuur van de Hezebrink benaderd worden via
bestuurdehezebrink@live.nl

Informatie

0578 722 888
reserveringenhezebrink@gmail.com
Dominee van Rhijnstraat 69, 8166 AL Emst

Openigingstijden

Maandag t/m zondag tijdens de verenigingsactiviteiten en op afspraak.

Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Laatste nieuws

De Hezebrink organiseert op zaterdag 4 november

In de zomerperiode is de Hezebrink op afspraak geopend