Bestuur

Het dorpshuis wordt bestuurd door vereniging “de Hezebrink”.
De bestuursvorm van de vereniging is een “Raad van verenigingen”. Dat betekent dat het bestuur wordt gevormd door vertegenwoordigers van de vaste gebruikers van de Hezebrink, dat wil zeggen de verenigingen die regelmatig gebruik maken van het dorpshuis.

Daarnaast kunnen ook mensen die geen lid zijn van een van deze verenigingen, maar die een bepaalde expertise hebben of betrokkenheid hebben bij de Hezebrink, lid zijn van de Raad van verenigingen.
De dagelijkse leiding van het bestuur wordt gevormd door de werkgroep “Dagelijkse zaken” en daarin hebben de voorzitter, secretaris en penningmeester en hun vervangers zitting.
Daarnaast zijn er nog werkgroepen voor Onderhoud gebouw en PR.
Het is de bedoeling dat ook andere werkgroepen, al dan niet op ad-hoc basis, worden samengesteld om op een zo goed mogelijke basis de voorkomende werkzaamheden voor het bestuur uit te voeren.
De gedachte hierbij is dat niet alle werkzaamheden bij “Dagelijkse zaken” komen te liggen, maar dat ook anderen, met een bepaalde kennis of vaardigheid, kunnen bijdragen aan een goede invulling van het werk van het bestuur van het dorpshuis.
De frequentie van de bijeenkomsten van zo’n werkgroep zal vaak wat lager liggen dan die van “Dagelijkse zaken”.

Informatie

0578 722 888
bestuurdehezebrink@live.nl
Dominee van Rhijnstraat 69, 8166 AL Emst

Openigingstijden

Maandag t/m zondag tijdens de verenigingsactiviteiten en op afspraak.

Calendar

Nieuws

EK-wedstrijden van Oranje op de tv in de huiskamer

 

De poulewedstijden van Oranje zullen tijdens het komende EK zullen op het grote tv-scherm in de huiskamer worden vertoond.

Pop-up restaurant op zaterdag 1 juni

Smaakvol organiseert op zaterdag 1 juni in de Hezebrink een pop-up restaurant

Indisch buffet op 1e pinksterdag