Feesten en partijen

Bij de Hezebrink worden feestjes en partijen in veel gevallen verzorgd door Smaakvol uit Vaassen. Eigenaren Wanda en Dennis Dijkhof stellen zich aan u voor:

Wij zijn met Smaakvol uw nieuwe cateraar voor De Hezebrink.
Deze prachtige locatie biedt, zoals uw wellicht al weet, mogelijkheden voor zowel kleinschalige als grote feesten. Voor de culinaire invulling hiervan kunt u bij ons terecht.
Met ruim 25 jaar keuken- en horecaervaring, die bij diverse bedrijven in de regio en landelijk is opgedaan, heeft Dennis de expertise om uw feest of partij geheel op maat en naar uw wensen te verzorgen. Dit kan variëren van hapjes tot buffetten of diners.
Al 13 jaar werken wij voor onszelf met ons bedrijf Smaakvol. En hebben wij in de regio en landelijk een goede naam opgebouwd.

Samen met ons team zijn wij u graag van dienst, om op reservering op vrijdag/zaterdag/zondag, voor u en uw gasten de catering te verzorgen.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.smaakvol-vaassen.nl of kunt u mailen naar info@smaakvol-vaassen.nl.

Van maandag tot en met donderdag  is Smaakvol niet actief in de Hezebrink.
Als u toch een eenvoudig partijtje (met alleen frituursnacks en/of borrelhapjes) in bijvoorbeeld de bowlingruimte zou willen organiseren op een van deze doordeweekse dagen dan kunt u bij de Hezebrink informeren naar de mogelijkheden.

Op maandagen is de bowlingruimte niet beschikbaar. De huiskamer en de andere zalen zijn van maandag tot en met donderdag niet beschikbaar voor partijtjes.

Image
Image
Image
Image
Image

Informatie

0578 722 888
bestuurdehezebrink@live.nl
Dominee van Rhijnstraat 69, 8166 AL Emst

Openigingstijden

Maandag t/m zondag tijdens de verenigingsactiviteiten en op afspraak.

Calendar

Nieuws

EK-wedstrijden van Oranje op de tv in de huiskamer

 

De poulewedstijden van Oranje zullen tijdens het komende EK zullen op het grote tv-scherm in de huiskamer worden vertoond.

Pop-up restaurant op zaterdag 1 juni

Smaakvol organiseert op zaterdag 1 juni in de Hezebrink een pop-up restaurant

Indisch buffet op 1e pinksterdag